Over Eemland Parket

Ruim 45 jaar geleden zijn mijn ouders, Richard en Margit van Driel begonnen met de opzet van Eemland Parket. In eerste instantie heette het bedrijf Eemland Wooncomfort.
De werkzaamheden bestonden uit het schoonmaken van diverse panden in Amersfoort, 24-uurs glasservice en schoorsteenvegen. Het bedrijf liep goed en er was behoefte aan een showroom. Onze eerste winkel aan de Zangvogelweg in Amersfoort werd geopend. Als een van de eerste winkels in Amersfoort gingen wij parket en keukens verkopen. 

Deze showroom werd al snel te klein en er werd uitgeweken naar de Kleine Koppel in Amersfoort. In 1986 bleek de grond ernstig vervuild, de gemeente ging saneren dus wij moesten weer verhuizen. Geluk bij een ongeluk! Vanaf 1986 zijn gevestigd aan de Nijverheidsweg Noord 55 op industrieterrein de Isselt.

Om u meer een interieurbeleving te geven hebben wij een samenwerking met Zitze, de winkel voor uw stoelen en banken. Voor mooie eiken houten tafels bent u bij ons ook aan het goede adres! Bijpassend in dezelfde kleur als uw vloer of juist een hele andere kleur. Bij Eikentafels & Zo slaagt u zeker voor een betaalbare prijs!

Mijn ouders zijn inmiddels gestopt met de dagelijkse activiteiten. Ik run Eemland Parket nu samen met 5 andere mensen, Herman Kreikamp helpt u graag verder in de showroom met de vloer die het beste bij u past en heeft antwoord op bijna alle vragen die u heeft. Evert van den Berg , Wout van den Berg , Elroy van Rooyen en Johan Eijkelenburg zorgen voor vakkundige montage en onderhoud van uw vloer.

Tot ziens in onze showroom op de Nijverheidsweg Noord 55 te Amersfoort!

Namens het gehele Eemland Team 
Claudia van Driel

EEMLAND PARKET
Nijverheidsweg Noord 55 
3812 PK Amersfoort

T. 033 - 461 29 91

E. info@eemlandparket.nl
Gedurende de zomervakantie zijn wij op maandag gesloten!
Openingstijden:
Maandag                           09.00 - 12.00 uur 
Dinsdag   t/m vrijdag  09.00 - 17.00 uur
Zaterdag                           09.00 - 16.00 uur

Open op afspraak; mochten onze reguliere openingstijden niet in uw agenda passen neem dan contact met ons op om een tijd en datum buiten onze openingstijden af te spreken.